Logo
Kom eens kuiken bij Belgabroed
< Terug naar overzicht

Maak kennis met logistiek administratief bediende Fleur Nolten

Hoe ziet jouw dag er uit bij Belgabroed?

“Mijn werkdag start om 8 uur en is heel gevarieerd. Geen enkele dag is precies hetzelfde als de vorige of de volgende. Net dat is wat mijn job zo aantrekkelijk maakt: geen routine maar afwisseling, daar hou ik van. Als administratief bediende verzorg ik voornamelijk de documenten die te maken hebben met export. Of eigenlijk mag ik zeggen ‘onder andere die documenten’, want er zijn er nog. Logistiek en export hebben geen vaste planning. Dat betekent: snel schakelen en flexibel zijn. Er verandert veel op een dag: orders die geannuleerd worden of er net bijkomen, aanpassingen in bestemming … noem iets en het kan.”

“Behalve documenten opstellen, mails beantwoorden en de telefoon aannemen, sta ik in nauw contact met de mensen van de exporthal. Een dierenarts komt dagelijks langs om controles uit te voeren en ook de verwerking van de laboresultaten maakt deel uit van mijn takenpakket. En als ik al die zaken goed kan afwerken, sluit ik ongeveer om 17 uur mijn werkdag met een voldaan gevoel af.”

Waarom heb je gekozen voor een job bij Belgabroed?

“Belgabroed heeft mij overtuigd omwille van de horizontale structuur die er heerst. Er zijn hier groeikansen en er wordt rekening gehouden met het individu en zijn/haar mogelijkheden. Men staat open voor een gesprek en men denkt mee.”

Waarom moet iedereen massaal komen werken bij Belgabroed?

“Omdat het een warm en dynamisch bedrijf is, waar teamwork belangrijk is.”